detta fällt måste fyllas i aa eller inte fuck you bio ikväll

Haaaaaay bloggen :D Who are you. Livet e förjäävligt. Eller varå vilket liv? :P hahahaha Iam hot!  Höstlöv äre iaf jag fattar inget ne men serri de e förjävligt Knorrskis birthday today GRATTIS gaay ;D iam i jurk fuck me no fuck you :D Heellll yeah :D . Iam cool . Bye seya!

dass

Heeeej bloggen, efterbliven söndag. Kan lika gärna gå o efterblivna ner sig. Aaaaa vf e den efterbliven ?Joooo men justdet jag. Jag fyller ju år. Neeej. Joo!!!! aaa hänt idag då inte ett jävla piss, MEEEEN igår vare fest och vi har inte en enda jääävla bild ( men du de e noh jävvligt tuur de ) haha ne nu ska vi inte va sånna! Men det finns fan en gräns!!!!

bilden e exakt ett år gammal på mina kära små Gnuer  :D

njfp

Heeeeeeeeej bloggen! Jag VEEET att ni är skitglaa att jag skriver ett inlägg - kag menar alla ni som läser våran blogg och följer vårat mycket intressante liv. Hur är statusen för ikv'll? Pondusen är åt helvete iallfall, sitter me en gammel fillt me gamla snöflinger på ( ja de e gamla!!! daaaa ) aaaa dricker te o fryser som en jävla Gnu.
Skulle festa meed best frieeeeeends <3 men de sket sig totaly ( asså ja sket för mö ) ne internt. Höstlåv nu iaf :D DET KÄNNS FÖRJÄVLIGT!! :D hahahahhahhahaha. Ne ha en fin festfredagkväll Pusssssssssss :D <3


bästa kompis nr 2 är med i bloggen!!!!!!!!! ? sensation!! :D

fwqiöa



Hahahahahhahaha Äre jag som är efterbliven eller??? haha öhjaaa! Här sitter jag och väntar på att den här jävla bilden ska laddas upp seeeeeeeeeeeeegt;D aaaa och jag har ju inte en tanke på att jag kan börja skriva inlägget sålänge. Boooooooooooooooring:D , men visst är bilden snygg. De va gamla goa tider det. När vi var unga o friska o pigga o gláa:D Jaaa jag planerar att snart får vi fan flytta in på nyckelpigans äldreboende och kissa i en slang för vi är för gamla och stela och ONT I RYGGEN. Faaen va gött de skulle vara men de e nog några veckor kvar tror jag. A det är åt helvete med Livet!!!!!! Jag ska typ dö nu snart sen efter det ska jag dra till Jesus o så. Amen. hare döligt

RSS 2.0